Advertise Here | Advertise Here | Advertise Here | Advertise Here
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Attention buyers: Please take the time to read THIS
    Dismiss Notice
  3. I have imposed a new requirement today limiting who can start and receive private conversations. This is in an effort to thwart scammers who have a zero post count but private message others offering to sell their licenses. The restriction is not strict, a user must post at least one (1) post in the forum before being allowed to start and/or receive private conversations. Read Forum Post
    Dismiss Notice
  4. Dismiss Notice
Dismiss Notice
Introducing the new Classifieds Section

Please see HERE for more info.

Xenforo Simple Portal

Discussion in 'Extra License Addon Discussion' started by Dan, Mar 8, 2013.

Tags:
  1. Dan

    Dan Admin Staff Member

    Local Time:
    8:24 PM
    You can see the Portal in action at our demo site :

    https://cardinalnation.community
     
    Last edited: Nov 28, 2014
    • I am Interested I am Interested x 1
    • List
  2. Dan

    Dan Admin Staff Member

    Local Time:
    8:24 PM
    latest alpha just installed on the demo site.
     
  3. Dan

    Dan Admin Staff Member

    Local Time:
    8:24 PM
     
    • Like Like x 1
    • I am Interested I am Interested x 1
    • List
  4. Kirk

    Kirk ExtraLicense Moderator Staff Member

    Local Time:
    9:24 PM
  5. WenM

    WenM CuteXen Designs

    Local Time:
    2:24 AM
    well done, Dan, sadly though, as I don't have XF 1.2, I can't use it unless you can tweak it for me to use on my 1.1.2 version, as I'm getting these errors on installation:
    PHP:
    Missing argument 3 for SimplePortal_Install_Controller::install()

        
    XenForo_Application::handlePhpError() in SimplePortal/Install/Controller.php at line 165
        SimplePortal_Install_Controller
    ::install()
        
    call_user_func() in XenForo/Model/AddOn.php at line 214
        XenForo_Model_AddOn
    ->installAddOnXml() in XenForo/Model/AddOn.php at line 169
        XenForo_Model_AddOn
    ->installAddOnXmlFromFile() in XenForo/ControllerAdmin/AddOn.php at line 178
        XenForo_ControllerAdmin_AddOn
    ->actionInstall() in XenForo/FrontController.php at line 310
        XenForo_FrontController
    ->dispatch() in XenForo/FrontController.php at line 132
        XenForo_FrontController
    ->run() in /home/topic/public_html/admin.php at line 13
    hoping for a fix from you dear friend! ;0
     
  6. Dan

    Dan Admin Staff Member

    Local Time:
    8:24 PM
    Unfortunately, with the way the routes are handled in 1.2, this version won't be compatible. Did you download the older version which works with 1.1.x?

    And by the way, your email is bouncing.
     
  7. WenM

    WenM CuteXen Designs

    Local Time:
    2:24 AM
    Hi Dan, I've tried both XF versions and still get the error, so can you kindly provide me with the older one you mention please? :)
    I'll update my email forthwith!
     
  8. Liam W

    Liam W Member

    Local Time:
    2:24 AM
    Your demo site says page not found on the home page...

    Liam
     
  9. Dan

    Dan Admin Staff Member

    Local Time:
    8:24 PM
    We are currently updating the demo site. Not sure if we are going to fix that yet or move on to our brand new demo site.
     

Share This Page